Marketing na društvenim mrežama

Social media marketing je danas važan jednako kao i svaki drugi oblik komunikacije i promocije tvrtke. Društvene mreže predstavljaju prostor gdje se odvija paralelni društveni život, u tisuće različitih zajednica pa je poželjno ne samo pojaviti se na tim mjestima, nego i svojom organizacijom doprinijeti tom društvenom životu. Danas tvrtka koja nije na Facebooku, kao da ne postoji, no postojanje samog profila ili stranice ne znači da je tvrtka ispunila svoj cilj. Cilj je interakcija, stvaranje vlastite online zajednice, osluškivanje želja i upita korisnika, što je moguće jedino na temelju dobre strategije i predanim radom na dnevnoj razini.

Trenutno oko 1.700.000 ljudi u Hrvatskoj ima aktivni Facebook profil, a u prosjeku svaka osoba dnevno 18 puta provjeri status na Facebook-u.

Naš cilj je stvoriti nove obožavatelje i zajedno s postojećim poticati ih na kvalitetnu dvosmjernu komunikaciju te nadograđivati stranicu, pružati dodatni sadržaj, a sve u cilju unaprjeđenja imidža tvrtke ili branda s krajnjim ishodom poticanja poslovanja i/ili prodaje.

Naš tim se sastoji od izuzetno pismenih, novinarski potkovanih ljudi, kreativnih, maštovitih i vrijednih, s dugogodišnjim iskustvom u istraživačko-novinarskom poslu te osmišljavanju i realiziranju različitih marketinških i izdavačkih projekata.

 

NUDIMO:

izrada Facebook stranice • kontinuirano stvaranje novih obožavatelja • redovito osmišljavanje i realizacija objava na stranici, kreativne ideje, savjeti, zanimljivost, smiješne objave – osmišljeno tako da traži interakciju od obožavatelja • praćenje komunikacije članova te odgovaranje u najkraćem roku na svaku impresiju, komentar, poruku… • osmišljavanje i realiziranje nagradnih igara, (npr. foto natječaj i sl.), kvizova – povremeno po potrebi i dogovoru • kontinuirano nastupanje kao administrator stranice, na svakodnevnoj i cjelodnevnoj bazi održavanje, kontroliranje i stvaranje sadržaja, poticanje interakcije i odgovaranje na upite obožavatelja • Facebook oglašavanje • i kao najvažnije: vaše poslovanje vrednujemo kao da je naše – iz jednostavnog razloga – vaš uspjeh je i naš uspjeh